Altherma

Depozitë inoksi për ujin e ngrohtë në shtëpi me vendosje mbi njëra-tjetrën

Pompë nxehtësie e kthyeshme me montim në mur, ideale për shtëpitë me energji të ulët

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë