Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R - ERLA11-16DV3

Karakteristikat e produktit

  • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
  • Kombinimi me teknologjinë R-32 Bluevolution redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, duke sjellë menjëherë konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik, si dhe ka deri në 16% më pak mbushje me agjent ftohës
  • Lidhja e përshtatësit W-LAN dhe e fishekut (opsionale)
  • Skarë e zezë që fsheh pamjen e ventilatorit

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
EBBH-D6V / ERLA11-16DV3
EBBH-D9W / ERLA11-16DV3
EBBX-D6V / ERLA11-16DV3
EBBX-D9W / ERLA11-16DV3
EBSH-D / ERLA11-16DV3
EBSHB-D / ERLA11-16DV3
EBSX-D / ERLA11-16DV3
EBSXB-D / ERLA11-16DV3
EBVH-D6V / ERLA11-16DV3
EBVH-D9W / ERLA11-16DV3
EBVH-UD6V / ERLA11-16DV3
EBVX-D6V / ERLA11-16DV3
EBVX-D9W / ERLA11-16DV3
EBVZ-D6V / ERLA11-16DV3
EBVZ-D9W / ERLA11-16DV3

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Aplikacioni Onecta (opsional)
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100
Kontrolli zanor
Kontrollojeni njësinë tuaj me zë
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Funksionimi i garantuar deri në -25°C
Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C