Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

Cilësia më e lartë

Relaksohu dhe shijo benefitet e zgjidhjeve të besueshme

Konsum Efiçent

Shpenzo më pak me faturat tuaja të energjisë me zgjidhjet tona "eco-friendly"

Smart Control

Kontrollo klimën e ambienteve tuaja nga kudo me programet tona të posaçme

ECS / Home Comfort Expert

Home Comfort Expert (HCE) përfaqëson simbolin e cilësis së Daikin në fushën për zgjidhjet e kontrollit të klimës.

Ky program është i fokusuar vetëm në konsumatorët të Evropën Qendrore dhe Lindore. Ne kemi vënë gjithë pasionin dhe përvojën tonë për këtë program të veçantë, pasi tregu rezidencial ka disa karakteristika specifike.

Programi ynë qëndron për vlera të ndryshme: Misioni ynë absolut është të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të besueshme për konsumatorët në tregun rezidencial.

Prandaj, Home Comfort Expert nuk është vetëm një logo ose simbol, ajo është një vulë e cilësisë që konsumatorët mund të kenë besim, dhe vë Daikinin dhe partnët në një pozicion unik.