Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 M - EDLA04-08E3V3

Sistem monobllok ajër-ujë vetëm ngrohje, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar

Karakteristikat e produktit

  • Koncept monobllok “të gjitha në një” duke përfshirë pjesët hidraulike
  • Përfshihet fisheku WLAN
  • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë
  • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
  • Ngrohës elektrik rezervë i integruar si ngrohje shtesë gjatë temperaturave të jashtme jashtëzakonisht të ftohta

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Aplikacioni Onecta (opsional)
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit