Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R - ERGA06-08EVH

Karakteristikat e produktit

  • Kombinimi me teknologjinë R-32 Bluevolution redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, duke sjellë menjëherë konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik, si dhe ka deri në 16% më pak mbushje me agjent ftohës
  • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
  • Përfshihet fisheku WLAN

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
EHBH-E6V / ERGA06-08EVH
EHBH-E9W / ERGA06-08EVH
EHBX-E6V / ERGA06-08EVH
EHBX-E9W / ERGA06-08EVH
EHSH-D3 / ERGA06-08EVH
EHSHB-D3 / ERGA06-08EVH
EHSX-D3 / ERGA06-08EVH
EHSXB-D3 / ERGA06-08EVH
EHVH-E6V / ERGA06-08EVH
EHVH-E9W / ERGA06-08EVH
EHVX-E6V / ERGA06-08EVH
EHVX-E6VG / ERGA06-08EVH
EHVX-E9W / ERGA06-08EVH
EHVZ-E6V / ERGA06-08EVH
EHVZ-E9W / ERGA06-08EVH

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Aplikacioni Onecta (opsional)
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100 (5)
Kontrolluesi në linjë
Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Funksionimi i garantuar deri në -25°C
Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C