Kuti uji me temperaturë të lartë për VRV

HXHD-A8

Për prodhimin efikas të ujit të ngrohtë dhe ngrohjen e ambientit

Karakteristikat e produktit

 • Lidhje ajër-ujë me VRV për përdorime të tilla si në banjë, lavamanë, ngrohje poshtë dyshemesë, radiatorë dhe njësi për trajtimin e ajrit
 • Diapazoni i temperaturave të ujit në dalje nga 25 deri 80°C pa ngrohës elektrik
 • Prodhimi i ngrohjes dhe ujit të ngrohtë "falas" sigurohet përmes transferimit të nxehtësisë nga zonat që kërkojnë ftohje në zonat që kërkojnë ngrohje ose ujë të ngrohtë
 • Përdor teknologjinë e pompës së nxehtësisë për të prodhuar ujë të nxehtë me efikasitet, duke sjellë deri në 17% kursime krahasuar me një bojler me gaz
 • Mundësi për lidhjen me kolektorë termikë diellorë me depozitën e ujit të ngrohtë për përdorim në shtëpi
 • Gamë shumë e gjerë funksionimi për prodhimin e ujit të nxehtë në temperatura të jashtme ambienti nga -20 deri +43°C
 • Kursen kohë për dizajnin e sistemit duke qenë se të gjithë komponentët e anës së ujit janë plotësisht të integruar me kontroll të drejtpërdrejtë mbi temperaturën e ujit në dalje
 • Mundësi të ndryshme kontrolli me pikë të caktuar në varësi të motit ose kontroll me termostat
 • Njësia e brendshme dhe depozita e ujit të ngrohtë për përdorim në shtëpi mund të stivohen për të kursyer hapësirë ose të vendosen pranë njëra-tjetrës, vetëm nëse lartësia e kufizon vendosjen
 • Nuk nevojitet lidhje gazi ose depozitë nafte
 • Mund të lidhet me rikuperimin e nxehtësisë VRV IV