Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R W - EHBX-E9W

Pompë nxehtësie e kthyeshme me montim në mur, ideale për shtëpitë me energji të ulët

Karakteristikat e produktit

  • Lidhja e përshtatësit W-LAN
  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • Dimensionet kompakte lejojnë hapësirë të vogël instalimi, nuk kërkohet pothuajse asnjë hapësirë anësore.
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Kombinohet me një depozitë inoksi ose depozitë ruajtjeje termike ECH2O.

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
EHBX-E9W / ERGA-EVH
EHBX-E9W / ERGA-EVH7
EHBX-E9W / ERGA06-08EVH

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Aplikacioni Onecta (opsional)
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100 (5)
Kontrolluesi në linjë
Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje