Daikin dhe ECS
Një binom që funksionon

Duke qenë një nga kompanitë më me përvojë në tregun vendas në industrinë HVAC, ECS që nga viti 2012 është Partner Komercial i liderit botëror të kondicionimit, Daikin. Kompania japoneze, në kuadër të këtij bashkëpunimi, i ofron stafit të ECS përvojën e saj në mënyrë të herëpashershme nëpërmjet trajnimeve dhe takimeve të shpeshta. Përdorimi i produkteve të kompanisë Daikin e kalon kompaninë tonë në një nivel tjetër në lidhje me konkurrencën në Shqipëri.

Shiko më shumë

Komfort Maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

Cilësia më e lartë

Relaksohu dhe shijo benefitet e zgjidhjeve të besueshme

Konsum Efiçent

Shpenzo më pak me faturat tuaja të energjisë me zgjidhjet tona "eco-friendly"

Smart Control

Kontrollo klimën e ambienteve tuaja nga kudo me programet tona të posaçme

ECS / Home Comfort Expert

Home Comfort Expert (HCE) përfaqëson simbolin e cilësis së Daikin në fushën për zgjidhjet e kontrollit të klimës.

Ky program është i fokusuar vetëm në konsumatorët të Evropën Qendrore dhe Lindore. Ne kemi vënë gjithë pasionin dhe përvojën tonë për këtë program të veçantë, pasi tregu rezidencial ka disa karakteristika specifike.

Programi ynë qëndron për vlera të ndryshme: Misioni ynë absolut është të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të besueshme për konsumatorët në tregun rezidencial.

Prandaj, Home Comfort Expert nuk është vetëm një logo ose simbol, ajo është një vulë e cilësisë që konsumatorët mund të kenë besim, dhe vë Daikinin dhe partnët në një pozicion unik.

ECS / Business Solutions

Projektet kryesore të ECS për territorin shqiptar ku ECS ka projektuar të gjithë sistemin e ngrohjes,
ventilimit dhe ajrit të kondicionuar (HVAC)

Nga shtëpitë e vogla deri tek ambientet e mëdha të zyrave

Qoftë kur posedoni një shtëpi, jeni pronar dyqani apo menaxher hoteli,
zgjidhjet e Daikin për ngrohje dhe ftohje do t'i plotësojnë nevojat tuaja. Fillojeni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin e ndërtesës.

© Ecs 2020