Rikuperimi i nxehtësisë VRV IV+

VRV IV+ - REYQ-U

Zgjidhja më e mirë për; efikasitet dhe komoditet

Karakteristikat e produktit

 • Duke zgjedhur këtë produkt me LOOP nga Daikin, ju mbështesni ripërdorimin e agjentit ftohës
 • Zgjidhje plotësisht e integruar me rikuperim të nxehtësisë për efikasitet maksimal me COP prej deri në 8!
 • Prodhimi i ngrohjes dhe ujit të ngrohtë "falas" sigurohet përmes transferimit të nxehtësisë nga zonat që kërkojnë ftohje në zonat që kërkojnë ngrohje ose ujë të ngrohtë
 • Komoditeti i përkryer personal për miqtë/banorët përmes ftohjes dhe ngrohjes së njëkohshme
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Temperatura e ndryshueshme e agjentit ftohës, ngrohja e vazhdueshme, konfiguruesi i VRV, ekrani me 7 segmente dhe kompresorët me inverter të plotë, shkëmbyesi i nxehtësisë me 4 anë, PCB me ftohje me agjent ftohës, motori i ri DC i ventilatorit
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, ujë i ngrohtë, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • Komoditet i vazhdueshëm: Teknologjia unike e ngrohjes së vazhdueshme e bën VRV IV alternativën më të mirë ndaj sistemeve tradicionale të ngrohjes
 • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit
 • Përshtatet në çdo ndërtesë duke qenë se është i mundur edhe instalimi i brendshëm si rezultat i presionit të lartë statik të jashtëm deri në 78,4 Pa. Instalimi i brendshëm rezulton në gjatësi më vogël të tubacioneve, kosto më të ulëta instalimi, efikasitet më të madh dhe estetikë më të mirë vizuale
 • Instalim i thjeshtësuar dhe; efikasitet i garantuar optimal me karikim dhe; testim automatik
 • Përputhshmëri e lehtë me rregulloren F-gas falë kontrollit të automatizuar të përmbajtjes së lëngut ftohës
 • Fleksibilitet i gjerë i tubave: Ndryshim i lartësisë së brendshme prej 30 m, gjatësia maksimale e tubave: 190 m, gjatësia totale e tubave: 1000m
 • Mundësi për zgjerimin e gamës së funksionimit në ftohje deri në -20°C për përdorime për ftohje teknike të tilla si në dhomat e serverëve
 • Aftësia për të kontrolluar individualisht çdo zonë me ajër të kondicionuar i mban kostot e funksionimit të sistemit VRV në një minimum absolut
 • Shpërndarje e kostos së instalimit me anë të instalimit me faza
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (8)
Inverteri
Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.