Përzgjedhës me disa degë për rikuperimin e nxehtësisë me VRV IV

VRV - BS-Q14AV1B

Karakteristikat e produktit

 • Deri në 70% më e vogël dhe 66% më e lehtë sesa njësitë e mëparshme
 • Instalim më i shpejtë falë një numri të reduktuar pikash ngjitjeje dhe instalimesh elektrike
 • Të gjitha njësitë e brendshme mund të lidhen me një kuti BS
 • Deri në 16 kW kapacitet të disponueshëm për portë
 • Lidhni deri në 250 njësi të kategorisë (28kW) duke kombinuar 2 portat
 • Gamë unike e kutive individuale dhe multi BS për dizajn fleksibël dhe të shpejtë
 • Reduktim më i madh në kohën e instalimit falë kutive multi BS me gamë të gjerë, përmasa kompakte dhe peshë të lehtë
 • Nevojiten më pak porta inspektimi krahasuar me instalimin e kutive individuale BS
 • Nuk ka limit në portat e papërdorura duke lejuar instalim me faza
 • Instalim më i shpejtë falë lidhjes së hapur të portës
 • Lejon përdorim nga shumë banorë
 • Mund të lidhet me njësi të rikuperimit të nxehtësisë REYQ-T, RQCEQ-P3 dhe RWEYQ-T8