Kuti uji me temperaturë të ulët për VRV

HXY-A8

Për ngrohje dhe ftohje të ambientit me efikasitet të lartë

Karakteristikat e produktit

  • Lidhje ajër-ujë me VRV për aplikime si ngrohje nën dysheme, njësi për trajtimin e ajrit, radiatorë me temperaturë të ulët, …
  • Diapazoni i temperaturave të ujit në dalje nga 5 deri 45°C pa ngrohës elektrik
  • Gamë shumë e gjerë funksionimi për prodhimin e ujit të nxehtë / të ftohtë në temperatura të jashtme ambienti nga -20 deri +43°C
  • Kursen kohë për dizajnin e sistemit duke qenë se të gjithë komponentët e anës së ujit janë plotësisht të integruar me kontroll të drejtpërdrejtë mbi temperaturën e ujit në dalje
  • Dizajn modern me montim në mur për kursim hapësire
  • Nuk nevojitet lidhje gazi ose depozitë nafte
  • Mund të lidhet me pompën e nxehtësisë dhe rikuperimin e nxehtësisë VRV IV