Njësi e ngushtë e fshehur në tavan

FXDA-A

Dizajn i hollë për instalim fleksibël

Karakteristikat e produktit

  • Dizajn i optimizuar për agjentin ftohës R-32
  • Përmasa kompakte, mund të montohet lehtësisht në një hapësirë boshe të tavanit prej vetëm 240 mm
  • Presioni i jashtëm statik mesatar deri në 44 PA e lehtëson përdorimin e njësisë me tuba fleksibël të gjatësive të ndryshme
  • I fshehur mirë në mur: duken vetëm grilat e thithjes dhe të shkarkimit
  • Opsioni i filtrit me vetëpastrim garanton efikasitet, komoditet dhe qëndrueshmëri maksimale duke e pastruar filtrin rregullisht
  • Njësi e kategorisë 15 e zhvilluar në mënyrë të veçantë për dhoma të vogla ose të izoluara mirë, si për shembull dhomat e hoteleve, zyrat e vogla, etj.
  • Drejtimi i thithjes së ajrit mund të ndryshohet nga thithja prapa në thithjen poshtë
  • Pompa standarde e kullimit me ngritje 600 mm rrit fleksibilitetin dhe shpejtësinë e instalimit

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (11)
Filtër me pastrim automatik (opsional)
Filtri vetëpastrohet automatikisht. Thjeshtësia e mirëmbajtjes do të thotë efikasitet optimal i energjisë dhe komoditet maksimal pa pasur nevojë për mirëmbajtje të shtrenjta dhe që marrin kohë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Për shumë banorë (opsional)
Furnizimi kryesor me energji i njësisë së brendshme mund të çaktivizohet kur dilni nga hoteli ose nga zyrat.
cq5dam.thumbnail.140.100
Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia
Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Qetësi pëshpërime
Njësitë e brendshme Daikin bëjnë aq zhurmë sa një pëshpërimë. Gjithashtu njësitë e jashtme garantohen se nuk prishin qetësinë e fqinjit.
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Aplikacioni Onecta (opsional) (opsional)
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Vetëm ventilatori
Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.