Njësi e montuar në mur

FXAQ-A

Për dhomat pa tavane të varura dhe pa hapësirë të lirë në dysheme

Karakteristikat e produktit

  • Paneli ballor i sheshtë dhe me stil shkrihet me çdo lloj dekori të brendshëm dhe është më i lehtë për t'u pastruar
  • Mund të montohet me lehtësi si në projektet e reja, ashtu dhe në projektet e rinovimit
  • Ajri shpërndahet lehtësisht lart dhe poshtë falë 5 këndeve të ndryshme të shkarkimit që mund të programohen nëpërmjet telekomandës
  • Konsum i reduktuar i energjisë falë motorit me ventilator DC të projektuar në mënyrë specifike
  • Funksionet e mirëmbajtjes mund të kryhen lehtë nga pjesa e përparme e njësisë

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100
Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia
Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Rrotullimi automatik vertikal
Mundësi përzgjedhjeje e rrotullimit automatik vertikal të krahëve të shkarkimit të ajrit për shpërndarje efikase të ajrit dhe temperaturës në të gjithë dhomën.
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Vetëm ventilatori
Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Qetësi pëshpërime
Njësitë e brendshme Daikin bëjnë aq zhurmë sa një pëshpërimë. Gjithashtu njësitë e jashtme garantohen se nuk prishin qetësinë e fqinjit.
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Për shumë banorë (opsional)
Furnizimi kryesor me energji i njësisë së brendshme mund të çaktivizohet kur dilni nga hoteli ose nga zyrat.
cq5dam.thumbnail.140.100 (5)
Kalimi automatik ftohje-ngrohje
Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.