Njësi e montuar në mur

Stylish - FTXA-AW

Aty ku inovacioni takon kreativitetin

Karakteristikat e produktit

  • Një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier në finiturë të kristaltë mat të bardhë
  • Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit për klimë komode. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
  • Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të
  • Funksionim i qetë si pëshpërimë: njësia me zor mund të dëgjohet se punon. Niveli i presionit të zërit ulet në 19dBA !
  • Vlera sezonaliteti sezonal deri në A+++ në ftohje dhe ngrohje falë teknologjisë moderne dhe sistemeve inteligjente të integruara.
  • Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër
  • Daikin Residential Controller: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me aplikacion, përmes rrjetit lokal ose internetit.
  • Komandë zanore përmes Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore të tilla si vlera e caktuar, regjimi i funksionimit, shpejtësia e ventilatorit etj.
  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
FTXA-AW / 2MXM-A
FTXA-AW / 2MXM-M
FTXA-AW / 2MXM-M9
FTXA-AW / 2MXM-N
FTXA-AW / 2MXM-N9
FTXA-AW / 3MXM-A
FTXA-AW / 3MXM-N
FTXA-AW / 3MXM-N7
FTXA-AW / 3MXM-N8
FTXA-AW / 3MXM-N9
FTXA-AW / 4MWXM-A
FTXA-AW / 4MXM-A
FTXA-AW / 4MXM-N
FTXA-AW / 4MXM-N9
FTXA-AW / 5MXM-A
FTXA-AW / 5MXM-N
FTXA-AW / 5MXM-N9
FTXA-AW / RXA-A
FTXA-AW / RXA-A9
FTXA-AW / RXA-B

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Efekti “koanda” - ftohje
Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit në regjimin e ftohjes. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Përdorimi me disa modele
Deri në 5 njësi të brendshme mund të lidhen me një njësi të jashtme të vetme, edhe nëse janë të kapaciteteve të ndryshme. Të gjitha njësitë e brendshme mund të vihen në funksionim individualisht brenda të njëjtit modalitet ngrohjeje ose ftohjeje.
cq5dam.thumbnail.140.100
Aplikacioni Onecta
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Efekti “koanda” - ngrohje
Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit në regjimin e ngrohjes. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Sensori termik inteligjent
Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të
cq5dam.thumbnail.140.100 (6)
Modaliteti ekonomik
Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Efekti “koanda” - ftohje
Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit në regjimin e ftohjes. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën