Karakteristikat e produktit

  • Njësitë e jashtme janë të pajisura me një kompresor me rrotullim, i njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.
  • Njësitë e jashtme për përdorim në çift
  • Njësitë e jashtme Daikin janë të rregullta, të forta dhe mund të montohen lehtë në çati, në tarracë ose thjesht të vendosen në një mur të jashtëm.

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
FTXP-M / RXP-N
FTXP-N / RXP-N