Karakteristikat e produktit

  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
  • Njësitë e jashtme janë të pajisura me një kompresor me rrotullim, i njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.
  • Njësitë e jashtme për përdorim në çift

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
FTXA-AW / RXA-B
FTXA-BB / RXA-B
FTXA-BS / RXA-B
FTXA-BT / RXA-B

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (9)
Funksionimi pa zhurmë i njësisë së jashtme
Butoni "Silent" në telekomandë e ul zhurmën gjatë funksionimit të njësisë së jashtme me 3dB(A) për të siguruar një ambient të qetë për fqinjin.