Njësi që qëndron mbi dysheme

Perfera - FVXM-A

Njësi moderne me qëndrim në dysheme për komoditet optimal në ngrohje, falë veçorive unike të ngrohjes

Karakteristikat e produktit

  • Vlera efikasiteti sezonal deri në A++ në ngrohje, që rezultojnë në kosto më të ulëta përdorimi krahasuar me bojlerët me gaz dhe ngrohjen elektrike
  • Përforcuesi i ngrohjes e ngroh me shpejtësi shtëpinë tuaj duke e ndezur kondicionerin e ajrit. Temperatura e vendosur arrihet 14% më shpejt se një kondicioner i zakonshëm ajri (vetëm çift)
  • Funksioni i ngrohjes së dyshemesë optimizon konveksionin duke shpërndarë ajrin e ngrohtë nga poshtë njësisë
  • Funksioni i ngrohjes plus ofron 30 minuta ngrohje komode duke simuluar ngrohjen me rrezatim
  • Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër
  • Daikin Residential Controller: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me aplikacion, përmes rrjetit lokal ose internetit.
  • Dizajn bashkëkohor i shkëlqyer
  • Qarkullim i dyfishtë dhe i shkarkimit të ajrit për një shpërndarje më të mirë
  • Funksionim i heshtur: niveli i presionit të zhurmës i ulët deri në 19 dBA
  • E kombinueshme me njësi të jashtme Multi me 2 dhe 3 porta (përveç 2-3MXM68)

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
FVXM-A / 2MXM-A
FVXM-A / 2MXM-A9
FVXM-A / 2MXM-N
FVXM-A / 2MXM-N9
FVXM-A / 3MXM-A
FVXM-A / 3MXM-A9
FVXM-A / 3MXM-N7
FVXM-A / 3MXM-N8
FVXM-A / RXM-R
FVXM-A / RXM-R9
FVXM-A / RXTP-N8
FVXM-A / RXTP-R

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (6)
Ngrohja nga dyshemeja
Optimizon konveksionin duke shpërndarë ajrin e ngrohtë nga poshtë njësisë
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Përforcuesi i ngrohjes
Ngroh me shpejtësi shtëpinë tuaj duke e ndezur kondicionerin e ajrit. Temperatura e vendosur arrihet 14% më shpejt se një kondicioner i zakonshëm ajri (vetëm çift)
cq5dam.thumbnail.140.100 (6)
Modaliteti ekonomik
Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (5)
Ngrohja plus
Ofron 30 minuta me ngrohje komode duke simuluar ngrohjen me rrezatim
cq5dam.thumbnail.140.100
Aplikacioni Onecta
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Sensori termik inteligjent
Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të