Daikin Emura - RXJ-N

Karakteristikat e produktit

  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
  • Njësitë e jashtme janë të pajisura me një kompresor me rrotullim, i njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.
  • Njësitë e jashtme për përdorim në çift
  • Njësitë e jashtme Daikin janë të rregullta, të forta dhe mund të montohen lehtë në çati, në tarracë ose thjesht të vendosen në një mur të jashtëm.
  • Fletë të shkëmbyesit të nxehtësisë së njësisë së jashtme, të trajtuara kundër gërryerjes

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
FTXJ-MS / RXJ-N
FTXJ-MW / RXJ-N

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (9)
Funksionimi pa zhurmë i njësisë së jashtme
Butoni "Silent" në telekomandë e ul zhurmën gjatë funksionimit të njësisë së jashtme me 3dB(A) për të siguruar një ambient të qetë për fqinjin.