Njësi e montuar në mur

Daikin Emura - FTXJ-MV

Dizajni në maksimumin e vet, me efikasitet dhe komoditet superior

Karakteristikat e produktit

  • Shkrirje e veçantë e dizajnit ikonik dhe perfeksionit inxhinierik me një sipërfaqe elegante në ngjyrë të bardhë kristali mat
  • Filtri me argjend për heqjen e alergjenëve dhe pastrimin e ajrit kap alergjenët e tillë si poleni për të siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
  • Daikin Residential Controller: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me aplikacion, përmes rrjetit lokal ose internetit.
  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
  • Vlera sezonaliteti sezonal deri në A+++ në ftohje dhe ngrohje falë teknologjisë moderne dhe sistemeve inteligjente të integruara.
  • Daikin Emura është vlerësuar shumë herë me çmime, falë dizajnit të shkëlqyer
  • Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona: qarkullimi i ajrit dërgohet në një zonë ndryshe nga ajo ku ndodhet personi në atë moment; nëse nuk diktohet asnjë person, njësia kalon automatikisht në cilësimin e efikasitetit të energjisë.
  • Funksionim i qetë si pëshpërimë: njësia me zor mund të dëgjohet se punon. Niveli i presionit të zërit ulet në 19dBA !
  • Komandë zanore përmes Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore të tilla si vlera e caktuar, regjimi i funksionimit, shpejtësia e ventilatorit etj.
  • Qarkullimi i ajrit 3D kombinon rrotullimin automatik vertikal dhe horizontal dhe mundëson qarkullimin e një korrenti të ngrohtë/të freskët ajri deri në cepat më të largët të hapësirave të mëdha

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
FTXJ-MW / 2MXM-A
FTXJ-MW / 2MXM-A9
FTXJ-MW / 2MXM-M
FTXJ-MW / 2MXM-M9
FTXJ-MW / 2MXM-N
FTXJ-MW / 2MXM-N9
FTXJ-MW / 3MXM-A
FTXJ-MW / 3MXM-A9
FTXJ-MW / 3MXM-M
FTXJ-MW / 3MXM-N
FTXJ-MW / 3MXM-N7
FTXJ-MW / 3MXM-N8
FTXJ-MW / 3MXM-N9
FTXJ-MW / 4MWXM-A
FTXJ-MW / 4MXM-A
FTXJ-MW / 4MXM-A9
FTXJ-MW / 4MXM-N
FTXJ-MW / 4MXM-N9
FTXJ-MW / 5MXM-A
FTXJ-MW / 5MXM-A9
FTXJ-MW / 5MXM-M
FTXJ-MW / 5MXM-N
FTXJ-MW / 5MXM-N9
FTXJ-MW / RXJ-M
FTXJ-MW / RXJ-M9
FTXJ-MW / RXJ-N

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100
Aplikacioni Onecta
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Kursimi i energjisë në modalitetin e pritjes
Redukton konsumin e energjisë deri në 80% kur qëndron në modalitetin e pritjes.
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Përdorimi me disa modele
Deri në 5 njësi të brendshme mund të lidhen me një njësi të jashtme të vetme, edhe nëse janë të kapaciteteve të ndryshme. Të gjitha njësitë e brendshme mund të vihen në funksionim individualisht brenda të njëjtit modalitet ngrohjeje ose ftohjeje.
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona
Rryma e ajrit dërgohet në një hapësirë të ndryshme nga ajo ku ndodhet personi për momentin. Nëse nuk diktohet asnjë person, njësia kalon automatikisht në cilësimin e efikasitetit të energjisë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Qetësi pëshpërime
Njësitë e brendshme Daikin bëjnë aq zhurmë sa një pëshpërimë. Gjithashtu njësitë e jashtme garantohen se nuk prishin qetësinë e fqinjit.
cq5dam.thumbnail.140.100 (6)
Modaliteti ekonomik
Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (7)
Modaliteti i caktuar për natën
Kursen energji duke parandaluar ftohjen ose ngrohjen e tepërt gjatë natës.
cq5dam.thumbnail.140.100 (8)
Modaliteti i komoditetit
Garanton funksionim pa korrente ajri dhe ndalon që ajri i ftohtë ose i ngrohtë të fryjë direkt mbi trup.
cq5dam.thumbnail.140.100 (10)
Kalimi automatik ftohje-ngrohje
Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.
cq5dam.thumbnail.140.100 (9)
Funksionimi pa zhurmë i njësisë së jashtme
Butoni "Silent" në telekomandë e ul zhurmën gjatë funksionimit të njësisë së jashtme me 3dB(A) për të siguruar një ambient të qetë për fqinjin.
cq5dam.thumbnail.140.100 (11)
Rrotullimi automatik vertikal
Mundësi përzgjedhjeje e rrotullimit automatik vertikal të krahëve të shkarkimit të ajrit për shpërndarje efikase të ajrit dhe temperaturës në të gjithë dhomën.
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit
Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (12)
Filtër me argjend për heqjen e alergjenëve dhe purifikimin e ajrit
Kap alergjenët si poleni për të siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
cq5dam.thumbnail.140.100 (13)
Praktikisht i padëgjueshëm
Praktikisht i padëgjueshëm: njësia funksionon kaq pa zhurmë, sa pothuajse do të harroni se ndodhet aty.
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Filtër ajri
Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.
cq5dam.thumbnail.140.100 (14)
Telekomandë me rreze infra të kuqe
Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit nga distanca.
cq5dam.thumbnail.140.100
Programues kohe për 24 orë
Mund të programohet për të nisur funksionimin në çdo kohë brenda një periudhe prej 24 orësh
cq5dam.thumbnail.140.100 (20)
Telekomanda me kabllo
Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Vetëm ventilatori
Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Modaliteti i fuqishëm
Mund të përzgjidhet për ngrohje ose ftohje të shpejtë; pasi fiket modaliteti i fuqishëm, njësia kthehet në modalitetin e caktuar më parë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Funksionimi pa zhurmë i njësisë së brendshme
Butoni "Silent" në telekomandë ul zhurmën gjatë funksionimit të njësisë së brendshme me 3dB(A)
cq5dam.thumbnail.140.100 (5)
Qarkullimi 3-D i ajrit
Kombinon rrotullimin automatik vertikal dhe horizontal dhe mundëson qarkullimin e një rryme të ngrohtë/të freskët ajri deri në cepat më të largët të hapësirave të mëdha.
cq5dam.thumbnail.140.100
Rrotullimi automatik horizontal
Mundësi përzgjedhjeje e lëvizjes automatike horizontale të fletëve të shkarkimit të ajrit, për qarkullim ajri dhe shpërndarje temperature uniforme.
cq5dam.thumbnail.140.100 (16)
Shpejtësia automatike e ventilatorit
Përzgjedh automatikisht shpejtësinë e nevojshme të ventilatorit për të arritur ose për të ruajtur temperaturën e përcaktuar.
cq5dam.thumbnail.140.100 (17)
Programi i tharjes
Lejon që nivelet e lagështisë të ulen pa ndikuar në temperaturën e dhomës.
cq5dam.thumbnail.140.100 (19)
Filtër aromatizues prej apatiti titani
Shpërbën aromat e bezdisshme për shembull duhani dhe kafshët
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Programuesi javor i kohës
Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.
cq5dam.thumbnail.140.100 (5)
Rindezja automatike
Njësia rindizet automatikisht sipas parametrave të përcaktuara pas ndërprerjes së energjisë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (15)
Kontrolli i centralizuar
Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Vetë-diagnostikimi
Lehtëson mirëmbajtjen duke treguar defekte të sistemit apo anomali të funksionimit.