Njësi e montuar në mur

Daikin Emura - FTXJ-AW

Dizajn që flet për vete

Karakteristikat e produktit

  • Shkrirje e veçantë e dizajnit ikonik dhe perfeksionit inxhinierik me një sipërfaqe elegante në ngjyrë të bardhë kristali mat
  • Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit për klimë komode. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
  • Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të
  • Përforcuesi i ngrohjes e ngroh me shpejtësi shtëpinë tuaj duke e ndezur kondicionerin e ajrit. Temperatura e vendosur arrihet 14% më shpejt se një kondicioner i zakonshëm ajri (vetëm çift)
  • Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër
  • Komandë zanore përmes Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore të tilla si vlera e caktuar, regjimi i funksionimit, shpejtësia e ventilatorit etj.
  • Daikin Residential Controller: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me aplikacion, përmes rrjetit lokal ose internetit.
  • Funksionim i qetë si pëshpërimë: njësia me zor mund të dëgjohet se punon. Niveli i presionit të zërit ulet në 19dBA !

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
FTXJ-AW / 2MXM-A
FTXJ-AW / 2MXM-A9
FTXJ-AW / 2MXM-N
FTXJ-AW / 2MXM-N9
FTXJ-AW / 3MXM-A
FTXJ-AW / 3MXM-A9
FTXJ-AW / 3MXM-N7
FTXJ-AW / 3MXM-N9
FTXJ-AW / 4MWXM-A
FTXJ-AW / 4MXM-A
FTXJ-AW / 4MXM-A9
FTXJ-AW / 4MXM-N9
FTXJ-AW / 5MXM-A
FTXJ-AW / 5MXM-A9
FTXJ-AW / 5MXM-N9
FTXJ-AW / RXJ-A
FTXJ-AW / RXJ-M9

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Efekti “koanda” - ftohje
Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit në regjimin e ftohjes. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Përdorimi me disa modele
Deri në 5 njësi të brendshme mund të lidhen me një njësi të jashtme të vetme, edhe nëse janë të kapaciteteve të ndryshme. Të gjitha njësitë e brendshme mund të vihen në funksionim individualisht brenda të njëjtit modalitet ngrohjeje ose ftohjeje.
cq5dam.thumbnail.140.100
Aplikacioni Onecta
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Efekti “koanda” - ngrohje
Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit në regjimin e ngrohjes. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Sensori termik inteligjent
Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të
cq5dam.thumbnail.140.100 (6)
Modaliteti ekonomik
Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Efekti “koanda” - ftohje
Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit në regjimin e ftohjes. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Përdorimi me disa modele
Deri në 5 njësi të brendshme mund të lidhen me një njësi të jashtme të vetme, edhe nëse janë të kapaciteteve të ndryshme. Të gjitha njësitë e brendshme mund të vihen në funksionim individualisht brenda të njëjtit modalitet ngrohjeje ose ftohjeje.
cq5dam.thumbnail.140.100
Aplikacioni Onecta
Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Kursimi i energjisë në modalitetin e pritjes
Redukton konsumin e energjisë deri në 80% kur qëndron në modalitetin e pritjes.
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Vetëm ventilatori
Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Modaliteti i fuqishëm
Mund të përzgjidhet për ngrohje ose ftohje të shpejtë; pasi fiket modaliteti i fuqishëm, njësia kthehet në modalitetin e caktuar më parë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Funksionimi pa zhurmë i njësisë së brendshme
Butoni "Silent" në telekomandë ul zhurmën gjatë funksionimit të njësisë së brendshme me 3dB(A)
cq5dam.thumbnail.140.100 (5)
Qarkullimi 3-D i ajrit
Kombinon rrotullimin automatik vertikal dhe horizontal dhe mundëson qarkullimin e një rryme të ngrohtë/të freskët ajri deri në cepat më të largët të hapësirave të mëdha.
cq5dam.thumbnail.140.100
Rrotullimi automatik horizontal
Mundësi përzgjedhjeje e lëvizjes automatike horizontale të fletëve të shkarkimit të ajrit, për qarkullim ajri dhe shpërndarje temperature uniforme.
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit
Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (12)
Filtër me argjend për heqjen e alergjenëve dhe purifikimin e ajrit
Kap alergjenët si poleni për të siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
cq5dam.thumbnail.140.100 (13)
Praktikisht i padëgjueshëm
Praktikisht i padëgjueshëm: njësia funksionon kaq pa zhurmë, sa pothuajse do të harroni se ndodhet aty.
cq5dam.thumbnail.140.100 (2)
Filtër ajri
Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.
cq5dam.thumbnail.140.100 (14)
Telekomandë me rreze infra të kuqe
Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit nga distanca.
cq5dam.thumbnail.140.100 (15)
Kontrolli i centralizuar
Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Vetë-diagnostikimi
Lehtëson mirëmbajtjen duke treguar defekte të sistemit apo anomali të funksionimit.
cq5dam.thumbnail.140.100 (1)
Efekti “koanda” - ngrohje
Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit në regjimin e ngrohjes. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
cq5dam.thumbnail.140.100 (3)
Sensori termik inteligjent
Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të
cq5dam.thumbnail.140.100 (6)
Modaliteti ekonomik
Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.
cq5dam.thumbnail.140.100 (7)
Modaliteti i caktuar për natën
Kursen energji duke parandaluar ftohjen ose ngrohjen e tepërt gjatë natës.
cq5dam.thumbnail.140.100 (8)
Modaliteti i komoditetit
Garanton funksionim pa korrente ajri dhe ndalon që ajri i ftohtë ose i ngrohtë të fryjë direkt mbi trup.
cq5dam.thumbnail.140.100 (10)
Kalimi automatik ftohje-ngrohje
Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.
cq5dam.thumbnail.140.100 (9)
Funksionimi pa zhurmë i njësisë së jashtme
Butoni "Silent" në telekomandë e ul zhurmën gjatë funksionimit të njësisë së jashtme me 3dB(A) për të siguruar një ambient të qetë për fqinjin.
cq5dam.thumbnail.140.100 (11)
Rrotullimi automatik vertikal
Mundësi përzgjedhjeje e rrotullimit automatik vertikal të krahëve të shkarkimit të ajrit për shpërndarje efikase të ajrit dhe temperaturës në të gjithë dhomën.
cq5dam.thumbnail.140.100 (16)
Shpejtësia automatike e ventilatorit
Përzgjedh automatikisht shpejtësinë e nevojshme të ventilatorit për të arritur ose për të ruajtur temperaturën e përcaktuar.
cq5dam.thumbnail.140.100 (17)
Programi i tharjes
Lejon që nivelet e lagështisë të ulen pa ndikuar në temperaturën e dhomës.
cq5dam.thumbnail.140.100 (18)
Flash Streamer
Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër
cq5dam.thumbnail.140.100 (19)
Filtër aromatizues prej apatiti titani
Shpërbën aromat e bezdisshme për shembull duhani dhe kafshët
cq5dam.thumbnail.140.100 (4)
Programuesi javor i kohës
Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.
cq5dam.thumbnail.140.100 (20)
Telekomanda me kabllo
Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.
cq5dam.thumbnail.140.100 (5)
Rindezja automatike
Njësia rindizet automatikisht sipas parametrave të përcaktuara pas ndërprerjes së energjisë.