Sky Air Active-series

Sky Air Active-series - AZAS-MV1

Zgjidhja ideale për mjedise me shumë lëvizje dhe për dyqanet e vogla

Karakteristikat e produktit

  • Efikasitet i lartë: - Etiketat e energjisë deri në A+ (ftohje) / A (ngrohje) - kompresor që ofron përmirësime të konsiderueshme në efikasitet
  • Zgjedhja e një produkti R-32 redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, duke sjellë menjëherë konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik, si dhe ka mbushje më të ulët me agjent ftohës
  • Shumë kompakte dhe e thjeshtë për t’u instaluar
  • Ripërdorimi i teknologjisë ekzistuese R-22 ose R-407C
  • Garanton funksionimin në modalitetin e ngrohjes deri në -15°C dhe në modalitetin e ftohjes deri në -5°C
  • PCB-ja nën agjent ftohës garanton ftohje të besueshme, sepse nuk ndikohet nga temperatura e ambientit.
  • Gjatësi tubacionesh deri në 30m
  • Ofrohet ekskluzivisht për përdorimet në çift

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme.

Hap listën
ADEA-A / AZAS-MV1
AVA-A / AZAS-MV1
FAA-B / AZAS-MV1
FBA-A(9) / AZAS-MV1
FBA-A / AZAS-MV1
FCAG-A / AZAS-MV1
FCAG-B / AZAS-MV1

Përfitimet

cq5dam.thumbnail.140.100 (8)
Inverteri
Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.
cq5dam.thumbnail.140.100 (10)
Kalimi automatik ftohje-ngrohje
Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.