Njësi me qëndrim në dysheme”

FWZ-AT

Njësi motorike me ventilator BLDC për montim vertikal. Rregullim i vazhdueshëm i rrjedhës së ajrit dhe modulim i shpejtësisë së ventilatorit

Karakteristikat e produktit

  • Deri në 70% kursim energjie me teknologjinë e motorit DC pa furçë në krahasim me teknologjinë tradicionale
  • Rregullim i menjëhershëm ndaj ndryshimeve të temperaturës dhe lagështisë
  • Niveli i ulët i zhurmës
  • Zgjidhje shumë fleksibël: madhësi të shumta, topologji tubash dhe valvula lidhjeje të ndryshme
  • Kërkon shumë pak hapësirë ​​instalimi

Përfitimet