Njësi e montuar në mur

FWT-GT

Njësi me motor ventilatori AC për montim në mur

Karakteristikat e produktit

  • Dizajn shumë estetik i kasës
  • Shpërndarje optimale e ajrit.
  • E thjeshtë për t'u instaluar
  • Kontroll me valë në largësi deri në 9 metra distancë
  • Motori i ventilatorit me 3 shpejtësi
  • Gamë e gjerë funksionimi
  • Zhurmë shumë e ulët pune falë ventilatorit tangencial
  • Izolim termik me izolues me vetëshuarje të klasit 1
  • Filtër ajri që mund të hiqet dhe të lahet (klasi 1, vetë-fikës)

Përfitimet