Njësi e fshehur e tipit “Flexi”

FWS-AT

Njësi motorike me ventilator BLDC për montim të fshehur horizontal ose vertikal. Rregullim i vazhdueshëm i rrjedhës së ajrit dhe modulim i shpejtësisë së ventilatorit

Karakteristikat e produktit

  • Bëhet pjesë e çdo dekori të brendshëm pa u vënë re: vetëm grilat e thithjes dhe shkarkimit janë të dukshme
  • Deri në 70% kursim energjie me teknologjinë e motorit DC pa furçë në krahasim me teknologjinë tradicionale
  • Rregullim i menjëhershëm ndaj ndryshimeve të temperaturës dhe lagështisë
  • Niveli i ulët i zhurmës
  • Zgjidhje shumë fleksibël: madhësi të shumta, topologji tubash dhe valvola lidhjeje të ndryshme.

Përfitimet