Merrni kontrollin e komforit dhe kostos së energjisë të ndërtesës suaj

Me zgjidhjet tona për zyra dhe ndërtesa të mëdha , ju ulni në mënyrë drastike kostot e operimit me zgjidhje të ajrit të kondicionuar me efiçencën më të lartë.

Zbulo më shumë rreth nesh

Komfort

Jeto në një klimë të dizenjuar për stilin tënd të jetesës

Besueshmëri

Relaksohu dhe shijo benefitet e zgjidhjeve të besueshme

Konsum Efiçent

Shpenzo më pak me faturat tuaja të energjisë me zgjidhjet tona "eco-friendly"

Një zgjidhje komplete për kontrollin klimatik në zyrën apo ndërtesën tuaj

Qe nga ngrohja eficente dhe ajri i kondicionuar , te Sistemet e Menaxhimit te Nderteses ne ofrojme zgjidhje te klimes per zyrat dhe ndertesat tuaja. Zbuloni me shume per opsionet ne dispozicionin tuaj.

1 2 3 4 5 6 building.jpg

1. Hyrja dhe recepsioni

  • Minimizoni humbjen e ajrit te ngrohte ose te ftohte me "Perde ajri Biddle" dhe perfitoni deri ne 72% kursim duke e lidhur me pompat tona te ngrohjes ne vend te elektricitetit.
  • Programet "smart" bejne kontrollin e klimes ne te gjithe ndertesen te thjeshte , dhe "Buildin Management System" (BMS) lejon integrimin dhe kontrollin e te gjitha aspekteve te nderteses (ngrohje, ftohje , elektricitet, ndricim , ashensore etj).

2. Hapesira e zyrave

  • Fully flat cassette unike integrohet pa u vene re ne tavane dhe me operimin e saj te qete nuk do te behet kurre pengese per perqendrimin ne zyre
  • Merrni ajer te fresket dhe te paster , pa myk dhe alergene.

3. Dhome konferencash

  • Shoqeroni tavanet e larte me instalimin e ngrohjes nen dysheme , per te perfituar ngrohjen e ajrit prane tokes .

4. Kuzhina dhe tualete

  • Integroni lehtesisht zgjidhjet per ujin e ngrohte per kuzhina dhe tualete

5. Dhoma serveri

  • Infrastrukture e besushme per ftohjen deri ne -20°C ne dhomat e serverave tuaj

6. Dhomat e takimeve

  • "Syri inteligjent" drejton rrjedhen e ajrit jo ne drejtim te njerezve dhe kalon automatikisht ne energy-saving mode ose fiket kur detekton se dhoma eshte bosh.

Kaloni ne nivelin tjeter ose nderroni zgjidhjen tuaj klimatike

Njesite Daikin konsiderohen "zevendesues-gati" . Me kursim te larte te energjise dhe kosto minimale instalimi , ju merrni shepjt perfitimet nga investimi.

replacement_logo.png
Reuse existing piping and wiring offices and large buildings

Dizenjuar per instalime te shepjta , zgjidhjet tona komerciale riperdorin tubacionet dhe lidhjet elektrike ekzistuese per te eliminuar kostot ekstra dhe minimizuar kohen e joperdorimit.

Minimise installation cotsts offices and large buildings

Njesite fleksible , si Kasetat Daikin Plotesisht te Sheshta , pershtaten direkt ne pllakat standarte te tavanit per te minimizuar kostot e instalimit.

Integrates with your 3rd party equipment offices and large buildings

Touch Manager eshte nje sistem inteligjent per menaxhimin e biznesit qe integrohet me paisje te nje pale te trete.

Nga zyra e deri ne ndertesa te larta

Pavaresisht sa i madh apo i vogel projekti juaj , ne kemi zgjidhjet e ngrohjes fhe ftohjes qe i pershtaten nderteses suaj . Gjeni ate qe ju pershtatet duke zgjedhur hapesiren tuaj .

 
Underfloor-heating2.png

Zyra te vogla

Linja Sky Air eshte ideale per hapesira zyrash jo te medha , me kontroll te ndare per cdo njesi

Zbulo më shumë

Radiator-710x460.png

Ndertesa te mesme dhe medha

Linja VRV mund te kenaqe te gjitha nevojat tuaja per ajrin e kondicionuar . Ideale per hapesira te mesme dhe me tej , me opsione per kontroll te centralizuar ose individualizuar.

Zbulo më shumë

airtoair-emura-710x460.png

Ndertesa te medha

Çillerat jane zgjidhja optimale per ndertesa te medha dhe mbulon te gjitha nevojat e ajrit te kondicionuar ne menyre eficente duke perdorur nje sistem te centralizuar menaxhimi.

Zbulo më shumë

Hybrid-Photo-grid.png

Lobe te medha te zyrave

Perdet e ajrit permiresojne stabilitetin e klimas se brendshme duke ulur humbjet e ngrohjes dhe ajrit te kondicionuar. Perdet e ajrit permiresojne eficencen e energjise me deri ne 72%.

Zbulo më shumë

Hybrid-Photo-grid.png

Kontrolle te zgjuar

Sistemet e Menaxhimit te Biznesit dhe Menaxheret Inteligjente Touch , ju lejojne kontrollin e klimes se ambientit tuaj nga kudo ne cdo kohe. Zgjidhni midis sistemet e kotrollit te menaxhimit te centralizuar ose individuale , vendosni sisteme kohore , optimizioni konsumin e energjise me opsionet tona dhe integroni lehtesisht edhe paisje te paleve te treta.

Zbulo më shumë

Header-min.png

Ajer i fresket

Shfrytezoni ajrin e paster dhe te fresket me paisjet tona te trajtimit te ajrit. Ato jane ideale per hapesira te mesme dhe te medha me kompatibilitet me te gjitha zgjidhjet e ofruara nga Daikin qe perdorin ajrin e kondicionuar

Zbulo më shumë

Zbuloni më shumë përmes katalogëve