Efiçenca më e lartë për ngrohjen dhe ujin e ngrohtë të shtëpisë tuaj

Me eksperiencën tonë ju ofrojmë zgjidhjet më efiçente për ngrohjen dhe ujin e ngrohtë , të vëna në punë nga energjia e rinovueshme dhe ajo tradicionale

Zbulo më shumë rreth nesh

Komfort

Jeto në një klimë të dizenjuar për stilin tënd të jetesës

Besueshmëri

Relaksohu dhe shijo benefitet e zgjidhjeve të besueshme

Konsum Efiçent

Shpenzo më pak me faturat tuaja të energjisë me zgjidhjet tona "eco-friendly"

Zgjidhje të qëndrueshme

Gama e gjere e burimeve te energjise dhe kombinimeve hibride garanton qe ju te keni ngrohjen me eficente per cdo nevoje te rezidences tuaj . Zgjidhjet e ngrohjes dhe ujit te ngrohte te Daikin ju mundesojne plotesimin e nevojave tuaja duke perfituar nga nje sere burimesh energjie te rinovueshme , duke perfshire ajrin , ujin , token dhe diellin ose duke optimizuar eficencen e karburanteve me teknologjine kondensusese te Daikin.

elemnts-PNG.png

Gjej zgjidhjen Daikin perfekte per shtepine tende

Underfloor-heating2.png

Daikin Altherma - pompe ngrohjeje ajer-uje ne temperatura te uleta

 • Per ngrohje , uje te ngrohte dhe ftohje
 • Fuqizuar 75% nga ajri dhe 25% nga energjia elektrike
 • Suport paneli diellor opsional
 • Ideale per shtepi te reja dhe Ndertesa "te gjelberta"

Zbulo më shumë

Radiator-710x460.png

Daikin Altherma - pompe ngrohjeje ajer-uje ne temperatura te larta

 • Per ngrohje , uje te ngrohte dhe ftohje
 • Fuqizuar 65% nga ajri dhe 35% nga energjia elektrike
 • Suport paneli diellor opsional
 • Lidhet me sisteme ekzistuese tubacioni dhe radiatore me temperature te larte
 • Ideale per rinovime dhe zevendesimin e bojlereve te vjeter

Zbulo më shumë

airtoair-emura-710x460.png

Pompa ngrohjeje ajer-ajer

 • Per ngrohje dhe ftohje
 • Fuqizuar 80% nga ajri dhe 20% nga energjia elektrikr
 • Ideale per shtepi te reja , "Green Buildings" dhe zevendesimin e sistemeve te vjetra

Zbulo më shumë

Hybrid-Photo-grid.png

Daikin Altherma - pompe ngrohjeje me burim ne toke

 • Per ngrohje dhe uje te ngrohte
 • Fuqizuar 80% nga nxehtesia gjeotermale dhe 20% energji elektrike
 • Idela per shtepi te reja dhe rinovime ku ka toke te disponueshme

Zbulo më shumë

Hybrid-Photo-grid.png

Daikin Altherma - pompe ngrohjeje hibride

 • Per ngrohje , ftohje dhe uje te ngrohte
 • Fuqizuar nga nje kombinim optimal midis ajrit , elektricitetit dhe gaz ne varesi te kushteve te stines dhe cmimit te energjise
 • Ideale per rinovime dhe zevendesimin e bojlereve te vjeter me gaz

Zbulo më shumë

Header-min.png

Daikin Altherma - pompe ngrohjeje ECH₂O per ujin rezidencial

 • Per ujin e ngrohte
 • Fuqizuar kryesisht nga ajri dhe energjia diellore
 • Suport per energji elektrike ne varesi te nevojes
 • Ideale per zevendesimin e ngrohesit elektrik standart

Zbulo më shumë

Domestic_Hot_Water_01_013_photogrid.png

Bojler me gaz te kondensuar

 • Per ngrohje dhe uje te ngrohte
 • Fuqizuar nga gaz
 • Suport opsional per energjine diellore
 • Ideale per rinovime dhe zevendesimin e bojlereve te vjeter me gaz

Zbulo më shumë

A1-OilCondenser-Photo-grid.png

Bojler me vaj te kondensuar

 • Per ngrohje dhe uje te ngrohte
 • Fuqizuar nga vaji
 • Suport opsional per energjine diellore
 • Ideale per rinovime dhe zevendesimin e bojlereve te vjeter me vaj

Zbulo më shumë

Sistemet e ngrohjes se ujit

Per momentin ofrohen dy sisteme , eshte e rendesishme te identifikohet cila zgjidhje eshte me e mira per ju

 

ECH2O Thermal Store

Thermal Store
 • Kompatibel me cdo lloj sistemi ngrohjeje
 • Uje i ngrohte i sigurte me rezervuar anti-bakterial
 • Lidhni panelet diellore per te ngrohur ujin dhe ruajtur per perdorim te mevonshem

Rezervuar uji i ngrohte rezidencial

Domestic hot water tank
 • Izolim i cilesise se larte redukton humbjen e nxehtesise ne minimum
 • Ne intervale te nevojshem , njesia e brendshme ngroh ujin deri ne 60 o C per te parandaluar rriskun e rritjes se bakterieve
 • Rritje eficente e temperature , nga 10o - 50o ne vetem 60 minuta
 • I disponueshem si nje zgjidhje e integruar me nje pompe ngrohjeje , boiler me gaz ose si nje rezervuar me vete

Ulje e kostove me energjine deillore

Reduktoni kostot e energjise duke shfrytezuar energjine e rinovueshme te diellit . Panelet tona diellore jane te lehta per tu instaluar dhe prodhojne deri ne 70% te energjise qe i duhet boliereve tuaj . Te disponueshem per cdo tip ndertese , sistemet tona te ngrohjes se ujit me panele diellore ju gjenden per cdo kerkese teknike. Zgjidhni midis sistemeve te presuar ose pa presion

pressuriseless.png

Pressureless ECH2O thermal store

 • Ideale per shtepi te reja
 • Performance me e larte energjitike sesa pressurised systems
 • Kerkon nje linje direkte vertikale per lidhjen nga mbledhesot solare te depozita
 • Nese nuk ka diell , sistemi merr masa automatike per te parandaluar ngrirjet
pressurised.png

Pressurized ECH2O thermal store

 • Ideale per rinovime dhe shtepi ekzistuese
 • Mundesi per tu perdorur me tubacione te lakuara (me kthesa) per lidhjen midis depozites dhe paneleve
 • Mbushur me uje dhe antifriz per te parandaluar ngrirjen e tubacioneve
 • Sistemi eshte i presuar dhe i mbyllur per sigurine tuaj