Ajër i kondicionuar me efiçenci maksimale për shtëpinë tuaj

Me ekspertizën tonë dhe me më shumë se 90 vjet eksperiencë në ajrin e kondicionuar nga Daikin , ne ju mundësojmë zgjidhjet më të rehatshme , sigurta dhe efiçente që mund të gjeni

Zbulo më shumë rreth nesh

Energy efficient technologies for the future

Teknologji eficente per te ardhmen

Zgjidhjet tona te ftohjes jane klasifikuar ne shkallen me te larte te eficencise se energjise ne treg. Me nje interes te theksuar ne energjine e rinovueshme dhe kursimit permes teknologjise tone inverter, ju perfitoni nga zgjidhje qe ofrojne komfort te pakrahasueshem , pa vene ne diskutim faturen e energjise Dedikimi per zhvillimin e zgjidhjeve klimatike eficente siguron qe Daikin te jete vite perpara standartit te tregut

E pajisur me tekonologjine tone inverter

Daikin inverter eshe nje teknologji per te kursyer energjine , qe shmang shperdorimin e saj ne kondicionere duke kontrolluar ne menyre eficente shpejtesine e motorrit, Ne vend qe te shpenzoje energji shtese duke nisur dhe ndaluar , inverteri rregullon shpejtesine e motorrit ne menyre qe ai te jete ne perdorim te vazhdueshem dhe eficent. Teknologjia inverter ul shpenzimin e energjise me deri ne 30%

Ajer i kondicionuar i pajisur me tekonlologjine tone inverter

Dizajne te vleresuara me cmime nderkombetare per interiorin tuaj

Me nje mori tipesh te njesive te brendshme dhe opsione per dizajnin , ne krijojme nje klme qe bashkohet natyralisht me atmosferen e shtepise suaj

Konfigurimet fleksible funksionojnë në çdo shtëpi

Split system

Sistemi split

 • Lidh 1 paisje te brendshme me nje paisje te jashtme
 • Ngroh ose ftoh 1 dhome
 • Instalim i lehte
Multi-split system

Sistemi Multi-split

 • Lidh deri ne 9 pasije te brendshme me nje paisje te jashtme
 • Ngroh ose ftoh deri ne 9 dhoma te ndryshme
 • Kontrollon dhomat individualish
Always in control
 

Gjithnjë në kontroll

Download the Daikin Online Controller app, connect your Daikin unit to Wi-Fi and control your climate from anywhere. It is that easy.

 

Kondicioneret tane me te njohur

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

 • Per ngrohje , ftohje , rregullim i lageshtise , ventilim dhe purfifikim ajri
 • Wall mounted unit
 • Eficencia e energjise A+++
 • Zgjidhje premium per kontrollin e klimes

Zbulo më shumë

Res-airtoair-emura-photo-grid.png

Daikin Emura

 • Per ngrohje , ftohje dhe purifikim ajri
 • Wall mounted unit
 • Eficencia e energjise A+++
 • E njohur ne nivel nderkombetar per dizajnin

Zbulo më shumë

FTXM-M_01_header.png

FTXM-M

 • Per ngrohje , ftohje dhe purifikim ajri
 • Wall mounted unit
 • Eficencia e energjise A+++
 • Dizenjuar ne Europe per Europen

Zbulo më shumë

FVXG-K_06_photogrid.jpg

Nexura

 • Per ngrohje , ftohje dhe purifikim ajri
 • Floor standing unit (ne toke)
 • Eficencia e energjise A++
 • Kombinon rrjedhen e ajrit Combines air flow and panelin ngorhes rrezatues
 • Paneli i ngrohjes emeton ngrohje ne menyre te ngjashme me kaloriferet tradicionale

Zbulo më shumë

Bluevolution_logo_standard.png

Daikin avancon komfortin ne nje nivel komplet te ri me gamen Bluevolution. Duke perdorur teknologjine e re te ftohjes , R32 , mund permiresojme eficencen e energjise deri ne nivelin A+++ ne te dyja opsionet ngrohje dhe ftohje.

Zbuloni më shumë përmes katalogëve