Ne sjellim komfortin në shtëpinë tuaj

Me zgjidhjet tona të ajrit të kondicionuar , nuk do të keni asnjëherë nevojë të sakrifikoni komfortin për të kursyer energji elektrike.

Zbulo më shumë rreth nesh

Komfort

Jeto në një klimë të dizenjuar për stilin tënd të jetesës

Besueshmëri

Relaksohu dhe shijo benefitet e zgjidhjeve të besueshme

Konsum Efiçent

Shpenzo më pak me faturat tuaja të energjisë me zgjidhjet tona "eco-friendly"

Një zgjidhje komplete për kontrollin klimatik në shtëpinë tuaj

Që nga ngrohja qëndrore dhe ajri i kondicionuar , deri te sistemet e kontrollit dhe opsionet solare , ne ofrojmë ngrohje , ujë të ngrohtë , klima dhe purifikues ajri për çdo ambient të shtëpisë tuaj. Zbuloni më shumë rreth opsioneve në dispozicionin tuaj

1 2 3 4 5 6 building.jpg

1. Kuzhina

 • Kontrolli smart ju lejon të menaxhoni konsumin e energjisë
 • Opsionet e energjisë ulin kostot
 • Uji i ngrohtë prodhohet nga energji e rinovueshme

2. Dhoma e ndenjes

 • "Syri ynë" inteligjent siguron rrjedhshmërinë optimale të ajrit
 • Një varietet njësish të brendshme për tu kombinuar me ambjentin tuaj
 • Përmirëso efiçencën e enrgjisë me ngrohjen nën dysheme

3. Tualet

 • Uji i ngrohtë i prodhuar nga energjia e rinovueshme

4. Dhoma e gjumit

 • Flini në komoditetin maksimal me një kotroll të posaçëm të temperaturës
 • Shijoni ajrin e shëndetshëm , pa papastërti dhe alergji

5. Oborr

 • Njësitë e jashtme rezistente japin performancë maksimale në çdo kodicion meteorologjik

6. Çati

 • Reduktoni konsumin e energjisë dhe kurseni para me impiantet tona diellore

Ngrohje dhe ujë i ngrohtë

Na lejoni tju ndihmojme te gjeni pershtatjen perfekte per shtepine tuaj me zgjidhjet e ngrohjes dhe ujit te ngrohte.

Zbulo më shumë

Ajer i kondicionuar

Ne ofrojme gamen me te gjere te ajrit te kondicionimit , per cdo nevoje , me eficence maksimale.

Zbulo më shumë

Purifikues ajri

Teknologjite tona cilesore te purifikimit te ajrit garantojne qe ajri i shtepise suaj te jete i sigurte dhe i shendetshem.

Zbulo më shumë

Zbuloni më shumë përmes katalogëve