Klime e pershtatshme per cdo aplikim te ndertesave publike

Zgjidhjet tona klimatike sigurojne nje qendrim te rehatshem per mysafiret tuaj dhe redukton kostot operacionale per ju

Zbulo më shumë rreth nesh

Rehati për kohën e lirë

Nëse doni të relaksoheni duke shpenzuar energjitë në palestër ose duke luajtur , mësuar apo ngrënë, ne kemi zgjidhje për të gjitha aplikacionet e orientuara nga argëtimi. Shikoni se si duket koha e lirë me Daikin.

Për çdo projekt dhe çdo nevojë

Pavaresisht sa i madh apo i vogel projekti juaj , ne kemi zgjidhjet e ngrohjes dhe ftohjes qe i pershtaten hapesires suaj . Gjeni ate qe ju pershtatet duke zgjedhur hapesiren dhe kerekesen tuaj .

skyair.png

Projekte te vegjel dhe te mesem

Sky Air

 • Per kerkesat esenciale te nje klime perfekte 
 • Ideale per hapesira jo shume te medha 
 • Kontrolle individuale per cdo paisjet

Zbulo më shumë

vrv.png

Projekte te permasave te mesme - te medha

VRV

 • Instalimi fleksibel qe kenaq cdo nevoje te klimes suaj
 • Ideale per hapesira te mesme - te medha
 • Kotrolli i paisjeve ne menyre te centralizuar ose individualisht

Zbulo më shumë

airtoair-emura-710x460.png

Projekte te medha

Çillera

 • Ajer i fresket per cdo vendndoshje 
 • Ideale per hapesira te mesme deri ne shume te medha 
 • Sjell ajer te paster dhe te shendetshem
 • Kompatibel me te gjitha zgjidhjet Daikin per ajrin e kondicionuar

Zbulo më shumë

frigoriferim.png

Restorantet dhe kuzhina

Frigoriferim

 • Zgjidhje per aplikime frigoriferike nga hapesira te vogla ne te medha 
 • Dizajn fleksibel qe i pershtatet cdo lloj ndertese 
 • Teknologjite "Heat recovery" dhe inverter rrisin kursimet tuaja

Zbulo më shumë

ajer.png

Ajer i fresket

Ventilim dhe paisje per trajtimin e ajrit

 • Ideale per hapesira te mesme deri ne shume te medha
 • Sjellin ajer te paster dhe te fresket
 • Kompatibel me te gjitha zgjidhjet e Daikin per ajer te kondicionuar

Zbulo më shumë

Header-min.png

Uje i ngrohte per spa dhe fitnes

Daikin Altherma Flex Type

 • Ofron volume te medha uji te ngrohte ne menyre eficente
 • Prodhim i ujit te ngrohte duke perdorur heat recovery

Zbulo më shumë

Zbuloni më shumë përmes katalogëve