Mikpritje te ciles mund ti besoni

Zgjidhjet tona klimatike sigurojne nje qendrim te rehatshem per mysafiret tuaj dhe redukton kostot operacionale per ju

Zbulo më shumë rreth nesh

Lidhje me kartat-celes inteligjente

Sistemi yne me karten - celes inteligjente redukton kostot e energjise pa kompromentuar komfortin e klienteve tuaj. Kur klienti hyn apo del nga dhoma ose hap apo mbyll dritaren , karta komunikon me njesite Daikin per te fikur momentalisht ajrin e kondicionuar.

Smart connection key cards

Nje zgjidhje komplete per kontrollin e klimes ne hotelin tuaj

Qe nga ngrohja dhe ajri i kondicionuar i personalizuar , ne sisteme eficente per kursimin e energjise , ne kemi zgjidhjet e duhura per dhomat e pushuesve , dhomat e konferencave , restorantet dhe ndertesat e rekreacioneve . Zbuloni me shume rreth opsioneve ne dispozicionin tuaj.

1 2 3 4 5 6 7 zyra.jpg

1. Holli

 • Minimizoni humbjen e ajrit te ngrohte ose te ftohte me "Perde ajri Biddle" dhe perfitoni deri ne 72% kursim duke e lidhur me pompat tona te ngrohjes ne vend te elektricitetit.

2. Salla e Pritjes & Dhomat e Konferencave

 • Merrni ajer te paster dhe te shendetshem pa myk dhe alergente.
 • Shijoni ajrin e fresket me sistemet e ventilimit qe akomodojne hapesira te medha.

3. Restorant / Kuzhina

 • Mbani ushqimin tuaj te fresket me zgjidhjet tona te frigoriferanteve.
 • Me integrimin e frigoriferimit , ngrohjes dhe ftohjes me njeri tjetrin , maksimizohet riperterimi i ngrohtesise dhe kursimi i energjise.

4. Jashte

 • Njësitë e jashtme rezistente japin performancë maksimale në çdo kodicion meteorologjik ne temperatura deri -25 oC.
 • Perdorni nje kombinim te energjise se rinovueshme nga ajri ose toka.

5. Dhomat e pushuesve

 • Kontrolli individual lejon klientet tuaj te menaxhojne komfortin e tyre.
 • Lidhjet me karten smart kursejne energji.
 • Ngrohje eficente e ujit permes pompave te ngrohjes se ujit.
 • Paisjet me dizajn te vleresuar shkojne pa u vene re me dizajnin e dhomes.

6. Menaxhimi

 • Programet smart bejne kontrollin klimatik mese te thjeshte per te gjithe ndertesen dhe Building Management System (BMS) - Sistemi i Menaxhimit te Nderteses , ju lejon te integroni te gjitha aspektet e nderteses suaj (ngrohje , ftohje , elektricitet , ndricim , ashensore etj)
 • Reduktoni kostot e energjise duke menaxhuar dhe optimizuar konsumin e Touch Manager.

7. Palester/Pishine/Spa

 • Prodhoni volume te medha uji te ngrohte me deri ne 17% me shume efektivitet krahasuar me bojleret e gazit.
 • Kontrolloni nivelet e lageshtise me zgjidhjet tona per shtimin dhe uljen e saj

Nga dhoma ne resorte te medhenj hotelesh

Pavaresisht sa i madh apo i vogel projekti juaj , ne kemi zgjidhjet e ngrohjes dhe ftohjes qe i pershtaten hapesires suaj . Gjeni ate qe ju pershtatet duke zgjedhur hapesiren dhe kerekesen tuaj .

 
skyair.png

Dhoma dhe hotele te vegjel

Sky Air

 • Per kerkesat esenciale te nje klime perfekte 
 • Ideale per hapesira jo shume te medha 
 • Kontrolle individuale per cdo paisjet

Zbulo më shumë

vrv.png

Dyqane te permasave te mesme - te medha

VRV

 • Instalimi fleksibel qe kenaq cdo nevoje te klimes suaj
 • Ideale per hapesira te mesme - te medha
 • Kotrolli i paisjeve ne menyre te centralizuar ose individualisht

Zbulo më shumë

airtoair-emura-710x460.png

Hotele te medha dhe resorte

Çillera

 • Ajer i fresket per cdo vendndoshje 
 • Ideale per hapesira te mesme deri ne shume te medha 
 • Sjell ajer te paster dhe te shendetshem
 • Kompatibel me te gjitha zgjidhjet Daikin per ajrin e kondicionuar

Zbulo më shumë

frigoriferim.png

Frigoriferim per restorantet dhe kuzhinat e hoteleve

Frigoriferim

 • Zgjidhje per aplikime frigoriferike nga hapesira te vogla ne te medha 
 • Dizajn fleksibel qe i pershtatet cdo lloj ndertese 
 • Teknologjite "Heat recovery" dhe inverter rrisin kursimet tuaja

Zbulo më shumë

ajer.png

Ajer i fresket per hapesira te medha

Ventilim dhe paisje per trajtimin e ajrit

 • Ideale per hapesira te mesme deri ne shume te medha
 • Sjellin ajer te paster dhe te fresket
 • Kompatibel me te gjitha zgjidhjet e Daikin per ajer te kondicionuar

Zbulo më shumë

Header-min.png

Uje i ngrohte per spa dhe fitnes

Daikin Altherma Flex Type

 • Ofron volume te medha uji te ngrohte ne menyre eficente
 • Prodhim i ujit te ngrohte duke perdorur heat recovery

Zbulo më shumë

Zbuloni më shumë përmes katalogëve