Zgjidhje me performancë të lartë për ftohjen e proceseve

Sistemet e ftohjes së procesit Daikin janë projektuar për tu përshtatur me mjedise të vështira për një sërë aplikacionesh industriale.

Zbulo më shumë rreth nesh

Për çdo projekt dhe çdo nevojë

Pavaresisht sa i madh apo i vogel projekti juaj , ne kemi zgjidhjet qe i pershtaten hapesires suaj .

skyair.png

Projekte te vegjel dhe te mesem

Sky Air

 • Per kerkesat esenciale te nje klime perfekte 
 • Ideale per hapesira jo shume te medha 
 • Kontrolle individuale per cdo paisjet
vrv.png

Projekte te permasave te mesme - te medha

VRV

 • Instalimi fleksibel qe kenaq cdo nevoje te klimes suaj
 • Ideale per hapesira te mesme - te medha
 • Kotrolli i paisjeve ne menyre te centralizuar ose individualisht
airtoair-emura-710x460.png

Projekte te medha

Çillera

 • Ajer i fresket per cdo vendndoshje 
 • Ideale per hapesira te mesme deri ne shume te medha 
 • Sjell ajer te paster dhe te shendetshem
 • Kompatibel me te gjitha zgjidhjet Daikin per ajrin e kondicionuar
frigoriferim.png

Restorantet dhe kuzhina

Frigoriferim

 • Zgjidhje per aplikime frigoriferike nga hapesira te vogla ne te medha 
 • Dizajn fleksibel qe i pershtatet cdo lloj ndertese 
 • Teknologjite "Heat recovery" dhe inverter rrisin kursimet tuaja
ajer.png

Ajer i fresket

Ventilim dhe paisje per trajtimin e ajrit

 • Ideale per hapesira te mesme deri ne shume te medha
 • Sjellin ajer te paster dhe te fresket
 • Kompatibel me te gjitha zgjidhjet e Daikin per ajer te kondicionuar
Header-min.png

Uje i ngrohte per spa dhe fitnes

Daikin Altherma Flex Type

 • Ofron volume te medha uji te ngrohte ne menyre eficente
 • Prodhim i ujit te ngrohte duke perdorur heat recovery

Zbuloni më shumë përmes katalogëve