Krijoni klimen perfekte per klientet tuaj

Fuqizoni biznesin tuaj dhe mireprisni klientet tuaj me nje klime te perkryer , nderkohe qe mbani kostot tuaja nen kontroll me opsionet e menaxhimit te energjise.

Zbulo më shumë rreth nesh

Komfort

Jeto në një klimë të dizenjuar për stilin tënd të jetesës

Besueshmëri

Relaksohu dhe shijo benefitet e zgjidhjeve të besueshme

Konsum Efiçent

Shpenzo më pak me faturat tuaja të energjisë me zgjidhjet tona "eco-friendly"

Një zgjidhje komplete për kontrollin klimatik në dyqanin apo hapesiren tuaj komerciale

Qe nga ngrohja dhe ftohja eficente , te frigoriferim me se i besueshem , ne ofrojme zgjidhjet klimatike per butike , dyqane e ushqimore. Zbuloni me shume rreth opsioneve ne dispozicionin tuaj.

1 2 3 4 5 6 7 zyra.jpg

1. Hyrjet / dyert

 • Minimizoni humbjen e ajrit te ngrohte ose te ftohte me "Perde ajri Biddle" dhe perfitoni deri ne 72% kursim duke e lidhur me pompat tona te ngrohjes ne vend te elektricitetit.

2. Tavane

 • Shijoni ajrin e fresket me sistemet e ventilimit eficente qe rigjenerojne energji nga ajri i perdorur.
 • Kasetat unike auto-pastruese koleksionojne pluhurin nga paisjet e brendshme per te ritur eficencen operacionale me deri ne 50% dhe duke ulur ne menyre te ndjeshme kostot e mirembajtjes.

3. Raftet

 • Njesite e fshehura ne tavane perzihen pa u vene re me interiorin tuaj duke liruar hapesire neper mure per rafte apo ekrane.

4. Pas banakut

 • Daikin Cloud Service ju lejon menaxhimin e disa zonave klimatike nga kudo .

5. Frigoriferet

 • Nje sistem i besueshem back-up lejon vazhdimin e punes per ngriresit apo frigoriferet tuaj ne cdo moment.

6. Magazina ku instalohet njesia

 • Siperfaqa e vogel e njesise lejon perfitimin me te madh te hapesires tuaj dhe siguron instalim te thjeshte.
 • Kurseni energjine duke perfituar nga teknologjite unike "heat recovery".

7. Banaku

 • Kontrolli user-friendly dhe programet e zgjuar bejne kontrollin e klimes se hapesires suaj shume te thjeshte.

Nga butike te vegjel ne hipermarkete

Pavaresisht sa i madh apo i vogel projekti juaj , ne kemi zgjidhjet e ngrohjes fhe ftohjes qe i pershtaten hapesires suaj . Gjeni ate qe ju pershtatet duke zgjedhur hapesiren dhe kerekesen tuaj .

 
skyair.png

Sky Air

 • Butike dhe dyqane te vegjel
 • Per kerkesat esenciale te nje klime perfekte 
 • Ideale per hapesira jo shume te medha 
 • Kontrolle individuale per cdo paisjet

Zbulo më shumë

vrv.png

VRV

 • Dyqane te permasave te mesme - te medha
 • Instalimi fleksibel qe kenaq cdo nevoje te klimes suaj
 • Ideale per hapesira te mesme - te medha
 • Kotrolli i paisjeve ne menyre te centralizuar ose individualisht

Zbulo më shumë

airtoair-emura-710x460.png

Ventilim dhe njesi per trajtimin e ajrit

 • Ajer i fresket per cdo vendndoshje 
 • Ideale per hapesira te mesme deri ne shume te medha 
 • Sjell ajer te paster dhe te shendetshem
 • Kompatibel me te gjitha zgjidhjet Daikin per ajrin e kondicionuar

Zbulo më shumë

frigoriferim.png

Frigoriferim

 • Per dyqane me produkte ushqimore 
 • Zgjidhje per aplikime frigoriferike nga hapesira te vogla ne te medha 
 • Dizajn fleksibel qe i pershtatet cdo lloj ndertese 
 • Teknologjite "Heat recovery" dhe inverter rrisin kursimet tuaja

Zbulo më shumë

controll.png

Kontroll

 • Kontroll i zgjuar per cdo biznes
 • Kontrolloni klimen tuaj nga kudo , ne cdo kohe 
 • Zgjidhni midis menaxhimit qendror ose individual - Vendosni programe me kohe 
 • Optimizoni konsumin e energjise me opsionet e menaxhimit te energjise 
 • Integrim i lehte me paisje te paleve te treta

Zbulo më shumë

Header-min.png

Perdet e Ajrit Biddle

 • Perfekte per hapesira me dyer te hapura 
 • Redukton humbjet e ngrohjes dhe ajrit te kondicionuar - Rrit eficencen e energjise me deri ne 72%
 • Permireson stabilitetin e klimes se brendshme

Zbulo më shumë

Zbuloni më shumë përmes katalogëve