Daikin dhe ECS
Një binom që funksionon

Duke qenë një nga kompanitë më me përvojë në tregun vendas në industrinë HVAC, ECS që nga viti 2012 është Partner Komercial i liderit botëror të kondicionimit, Daikin. Kompania japoneze, në kuadër të këtij bashkëpunimi, i ofron stafit të ECS përvojën e saj në mënyrë të herëpashershme nëpërmjet trajnimeve dhe takimeve të shpeshta. Përdorimi i produkteve të kompanisë Daikin e kalon kompaninë tonë në një nivel tjetër në lidhje me konkurrencën në Shqipëri.

Shiko me shume

Komfort Maksimal

Jeto në një klimë të dizenjuar për stilin tënd të jetesës

Cilësia më e lartë

Relaksohu dhe shijo benefitet e zgjidhjeve të besueshme

Konsum Efiçent

Shpenzo më pak me faturat tuaja të energjisë me zgjidhjet tona "eco-friendly"

Smart Control

Kontrollo klimën e ambienteve tuaja nga kudo me programet tona të posaçme

Projekt Referencat e ECS

Projektet kryesore të ECS për territorin shqiptar ku ECS ka projektuar të gjithë sistemin e ngrohjes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar (HVAC)

Ajër i kondicionuar për çdo tip ndërtese